Frisk køkken eller bad op på blot en weekend med farverige paneler, der til forveksling ligner moderne fliser.

Lagt på fliser24.dk den 26-09-2014 af Thomas

Vådrumspaneler fås i et væld af farver og designs, og er meget nemmere at montere end fliser. Monteringsvenlige paneler til køkken og bad

Trænger køkken eller bad til at blive gjort i stand, kan du med fordel benytte de monteringsvenlige vådrumspaneler og Kitchen Boards fra Fibo-Trespo. Den færdige vådrumsløsning ligner til forveksling moderne keramiske fliser og er et hurtigt og spændende alternativ hertil. Vådrumspanelerne monteres direkte på lægter eller på eksisterende skruefaste vægge, og gør, at du kan bygge et kvalitets- og drømmebad eller køkken på få dage. Panelerne er godkendt i.h.t. Byggebranchens Vådrumsnorm og har de samme egenskaber som keramiske fliser, hvis overflade tåler både direkte vandsprøjt og store temperatursvingninger. Panelerne kræver ikke særlig vedligeholdelse.

- Vi lever i et samfund, hvor trenden og den personlige stil udvikler sig i et hastigt tempo. Samtidig er tid blevet en knap ressource for mange mennesker, og især for børnefamilierne. Derfor er vådrumspanelerne super smarte at anvende, da de er lige så lette at tage ned igen, som de er at montere. Køkken, bad og soveværelse er de rum i hjemmet, hvor vi tilbringer det meste af vores tid i løbet af dagen. Det er derfor vigtigt, at vi skaber nogle rammer, som er både praktiske og forhøjer den daglige trivsel for hele familien, udtaler Produktchef Bo James Andersen, XL-BYG.

Design familiens personlige rum

Vi tilbringer i gennemsnit 4 år af vores liv på badeværelset, og endnu mere tid i køkkenet. Køkkenet er samtidig samlingspunkt for hele familien og dens mange aktiviteter i løbet af dagen. Med vådrumspaneler kan du nu skabe et køkken eller bad, som afspejler familiens personlige stil og gør rummene til en fornøjelse at opholde sig i.

Designmulighederne med vådrumspanelerne er mange. Vælg mellem både spændende farver, mønstre, faconer og overfladestrukturer. Vælg Sahara-paneler til badeværelset, hvis familien ønsker et klassisk og roligt udtryk med dæmpede jordfarver. Eller du kan skabe en luksuriøs fornemmelse i køkkenet med Frozen Champagne Kitchen Board. Familiens helt personlige stil kan komme til udtryk i såvel smukke og kraftfulde farver som i spændende mønstre og mosaik.

Vådrumspaneler og Kitchen Boards fra Fibo-Trespo forhandles af førende byggemarkedet, blandt andet hos XL-BYG.