Havestafetten – nyt program på DR1

Lagt på fliser24.dk den 09-10-2014 af Thomas

Gennem tolv programmer kan seerne følge med, når Havestafetten sætter en række kendte danskere i stævne over store som små haveprojekter. I første program er det Charlotte Sachs Bostrup, der får hjælp af Lasse Spang Olsen. Haven er et fristed, hvor vi kan slappe af. Når mennesker mødes mellem urtepotter, fliser, spader og plantesække og får jord under neglene kan der opstå uventede samtaler og situationer. I Havestafetten er det i hvert program to kendte danskere, der mødes og giver seerne et kig ind i deres haver og ind bag deres mere officielle facader. Der deles samtidig rundhåndet ud af alskens havetips og gode råd i de mange forskellige haver.

I hvert program møder vi en populær dansker, der har et projekt i sin have som trænger til en kærlig hånd og lidt hjælp. Hjælpen kommer i form af et andet kendt ansigt, der kan se på haven med helt friske øjne. Sammen finder de to en løsning på projektet og får fat i de nødvendige redskaber, planter og materialer så haveprojektet kan blive færdigt på en eftermiddag. Dagen efter gives stafetten videre til dagens hjælper, der nu får hjælp i egen have.

Havepavillon og hængekøjekatapult
I det første program får filminstruktør Charlotte Sachs Bostrup hjælp af den tidligere stuntmand og nuværende filminstruktør Lasse Spang Olsen. Sammen skal de forsøge at realisere Charlottes store drøm om en havepavillon. Til det formål har Lasse medbragt hele sin maskinpark, så Charlotte for første gang i sit liv får mulighed for at prøve både motorsav, sømpistol og rundsav.

Dagen efter i program to er det Lasses tur til at få hjælp i sin have. Han drømmer om en hængekøjekatapult, der kan skyde gulerødder ud over hans mark. Spørgsmålet er om hans hjælper entertaineren Annette Heick er med på den idé eller om hun har andre forslag til forbedringer i Lasses have.

Havestafetten sendes mandag til torsdag kl. 18.00 på DR1, første gang 13. oktober.

Hvem kan man møde i Havestafetten
13. oktober: Lasse Spang Olsen hjælper til hjemme hos Charlotte Sachs Bostrup
14. oktober: Annette Heick hjælper til hjemme hos Lasse Spang Olsen
15. oktober: Bertel Haarder hjælper til hjemme hos Annette Heick
16. oktober: Julie Berthelsen hjælper til hjemme hos Bertel Haarder
20. oktober: Naser Khader hjælper til hjemme hos Julie Berthelsen
21. oktober: Susanne Bjerrehus hjælper til hjemme hos Naser Khader
22. oktober: Kristian Hornsleth hjælper til hjemme hos Susanne Bjerrehus
23. oktober: Bo Spellerberg hjælper til hjemme hos Kristian Hornsleth
27. oktober: Mette Bluhme hjælper til hjemme hos Bo Spellerberg
28. oktober: Felix Smith hjælper til hjemme hos Mette Bluhme
29. oktober: Anne-Grethe Bjarup Riis hjælper til hjemme hos Felix Smith
30. oktober: Charlotte Sachs Bostrup hjælper til hjemme hos Anne-Grethe Bjarup Riis.