Helt rent på terrasse og fliser - klar til udelivet

Lagt på fliser24.dk den 20-03-2015 af Thomas

Patio Plus er en skånsom terrassevasker til højtryksrenseren Det er let at fjerne vinterens snavs og belægninger fra fliserne og terrassen. Når Nilfisk Patio Plus kobles på højtryksrenseren, bliver den til en effektiv terrassevasker, der samtidig er skånsom. Det sikrer et flot resultat ved rengøring af sten, beton, træ og andre overflader omkring huset.

Forårsrengøringen udendørs er mere end pleje og vedligeholdelse. Når fedtede og glatte belægninger som visne blade, alger og mos renses af, kan alle færdes mere sikkert – og nyde udelivet.

Roterende dyseri mundstykket
Terrassevaskeren Patio Plus kan kobles på alle Nilfisk højtryksrensere og har et patenteret mundstykke, der minder om en støvsugers. Inde i mundstykket er der roterende dyser, som hurtigt rengør træ- eller fliseterrasser, husmure, træværk, stakit og andre overflader.

Dyserne sidder i en vinkel, der gør rengøringen mere skånsom end ved traditionel højtryksrensning. Samtidig kan man regulere trykket under rengøringen, og dysernes rotation betyder, at overfladerne efterlades helt ensartede – uden striber.

Rengøring uden tilbagesprøjt
Et beskyttende skjold gør det komfortabelt at arbejde med terrassevaskeren, fordi det forhindrer tilbagesprøjt af beskidt vand – på mure, fliser eller brugeren selv.

Patio Plus monteres let på højtryksrenserens spulehåndtag. Er overfladerne meget snavsede, løses problemet ved først at ”iblødsætte” med f.eks. Nilfisk Træ- og fliserens. Det fordeles let med den skumsprayer, der følger med som standard på de fleste Nilfisk højtryksrensere.

Nilfisk højtryksrensere og tilbehør som Patio Plus fås bl.a. i byggemarkeder og gør-det-selv butikker.