Operation rene fliser og terrasse

Lagt på fliser24.dk den 25-03-2014 af Thomas

image description
Gør klar til udelivet med terrassevaskeren Patio Plus, der effektivt fjerner snavs, grønne og glatte belægninger
Når foråret spirer frem og udelivet begynder, er det vigtigt at komme i bund og få rengjort fliser og terrasse. Dels for at pleje og vedligeholde, så alt ser indbydende ud - dels for at alle kan færdes sikkert. For gennem årets mørke måneder gør snavs, visne blade, alger og mos ofte overfladerne fedtede og glatte.

Her er terrassevaskeren Nilfisk Patio Plus en effektiv løsning, der samtidig gør brugen af højtryksrenser mere skånsom og komfortabel.

Giv højtryksrenseren nye fordele
Terrassevaskeren Patio Plus kan kobles på alle Nilfisk højtryksrensere.

Mundstykkets roterende dyser rengør hurtigt og skånsomt overflader som f.eks. træ- eller fliseterrasser, husmure, træværk og stakit.

Ingen tilbagesprøjt
Et skjold på terrassevaskeren giver den store fordel, at der ikke sker tilbagesprøjt af beskidt vand – på mure, fliser eller brugeren selv. Der efterlades heller ikke striber, fordi de roterende dyser inde i mundstykket gør rengørings-overfladen ensartet.


Skånsom rengøring
Dysernes vinkel gør rengøringen mere skånsom end ved traditionel højtryksrensning. Samtidig kan man regulere trykket under rengøringen, så den sker med en passende kraft.

Patio Plus monteres let på højtryksrenserens spulehåndtag. Er overfladerne meget snavsede, er det en god idé først at lave en ”iblødsætning” med f.eks. Nilfisk Træ- og fliserens. Her kan man bruge den skumsprayer, der følger med som standard på de fleste Nilfisk højtryksrensere.

Nilfisk højtryksrensere og tilbehør som Patio Plus fås bl.a. i byggemarkeder og gør-det-selv butikker.