Tagvirksomhed med over 30 års erfaring sætter fokus på miljøet

Lagt på fliser24.dk den 06-05-2015 af Thomas


Tagvirksomheden Tagkompagniet ApS har over 30 års erfaring inden for miljøvenlige tagrenoveringer og tagrensninger af enhver art. Nu sætter de endnu mere fokus på miljøet ved at benytte miljøgodkendt, specialdesignet udstyrTagrensninger samt fliserensninger er ikke længere blot almindelige rensninger. Det er vigtigt at skåne miljøet og mindske forbruget af vandet for at spare på ressourcer og forbrug. Derfor er miljøgodkendt specialudstyr vejen til renere behandlinger.

Tagkompagniet ApS, et mellemstort tagfirma, har mere end 30 års erfaring med miljøvenlige tagrenoveringer og tagrensninger af enhvert art; og sætter nu et ekstra fokus på miljøet. Mange tage er i dag ved at have den alder, at de trænger til en rensning, og derfor bruger Tagkompagniet ApS udelukkende miljøgodkendt specialdesignet udstyr, som kan afrense tage uden at tilsvine miljøet. Herudover bliver 70-80% af vandet genbrugt for at spare på ressourcer.

Forlænger levetiden

En tagrensning eller en fliserensning samt efterbehandling er også en investering i fremtiden samt husets levetid. Taget bliver rent og pænt, og der er mulighed for at bevare dets flotte udseende. Derudover er det en fordel at give taget en efterbehandling for at give taget en beskyttelse mod angreb af nedbrydende stoffer som eksempelvis svamp. Ydermere giver det naturligvis også en enestående beskyttelse mod vind og vejr.

Få 10% på alle behandlinger i maj

Ved at bestille en tagrensning og en tagmaling ved Tagkompagniet ApS inden d. 31. maj, gives nu 10% rabat på alle behandlinger i april og maj; behandlingerne er naturlig udført med miljøgodkendt udstyr. Tagkompagniet ApS har byg garanti og er medlem af dansk byggeri tagmalerforening.