Betonprodukter til Sjælland

Lagt på fliser24.dk den 09-05-2014 af Thomas

FC Beton fra Aalborg fortsætter den online succes som startede med den nye webshop der gik i luften sidste år. Udover at efterspørgslen fra det kendte marked i Jylland og på Fyn er blevet større, er der også kommet flere og flere henvendelser fra Sjælland. Det betyder at FC Beton i dag har udvidet fragtmulighederne, ved at lave en aftale med et eksternt fragtfirma, så der nu også kan leveres både belægningssten og havefliser til belægningsprojekterne i haven, samt Lecablokke, betontrappetrin og granitskærver til den voksende efterspørgsel fra Sjælland.

”Jeg kan ikke huske hvornår vi sidst har haft så travlt op til påske” udtaler direktør for FC Beton Jens Mølgaard, som havde svært ved at skjule glæden over den voksende interesse for de nordjyske betonprodukter.

Jens Mølgaard fortsætter ”Vi har indgået aftalen med det eksterne fragtfirma for at imødekomme den voksende efterspørgsel fra både Jyske, Fynske og Sjællandske kunder, og da vores egne lastbiler ikke kunne følge med til også at skulle køre til Sjælland, var den bedste løsning at få andre vognmænd til at køre vores produkter ud til kunden.”

Udover at have givet ekstra travlt med at pakke de bestillinger som kommer direkte via webshoppen, er der også blevet ekstra travlt med at besvare telefonerne. ”Der er mange flere private som ringer og spørger til vores produkter, og langt de fleste ender med at bestille når de har hørt om den høje kvalitet som vi producerer efter.”