FC Beton opkøber Leca A/S

Lagt på fliser24.dk den 01-11-2016 af Thomas


Leca indgår aftale med FC Beton A/S om salg af Leca A/S’ blokfabrik i GadbjergPr. 1. november overtager FC Beton A/S Leca A/S’s blokfabrik i Gadbjerg. Produktionen af Leca-blokkene i Gadbjerg fortsætter uændret efter overtagelsen, ligesom de nuværende aftaler, for så vidt angår indkøb og salg fortsætter frem til de eksisterende kontrakters udløb.

- Vi glade for, at FC Beton overtager produktionen af blokke i Gadbjerg. FC Beton er kendt som en pålidelig og solid aktør i markedet, og vi ser frem til ikke bare at følge med fra sidelinjen, men også til at fortsætte det gode samarbejde som leverandør til fabrikken i fremtiden, siger Torben Dyrberg, Managing Director hos Leca.

Hos FC Beton glæder man sig over at skulle overtage produktionen i Gadbjerg, og ser frem til at møde kunder og medarbejdere i den nærmeste fremtid.

- Vi har en lang historie inden for produktion af Leca-blokke, og med fabrikken i Gadbjerg understreger vi den del af forretningen yderligere, siger Jens Mølgaard, Administrerende Direktør, FC Beton A/S

OM LECA
Leca A/S er en del af en Europæisk virksomhed med aktiviteter i mere end 12 lande og en historie, der går 75 år tilbage. Leca® er et enkelt, fleksibelt og holdbart produkt. Alene er det en enkel ekspanderet, let lerkugle, men kombineret til et aggregat eller en blok, bliver mulighederne mange – uanset om det er at lægge fundamentet til bygninger, bygge veje eller udvikle afløbsløsninger.

OM FC BETON AS
FC Beton A/S er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1942 i Aalborg. FC Beton A/S startede ud som producent af belægningssten og cementtagsten, og derudover har virksomheden i dag udvidet produktionen til blandt at omfatte færdigbeton, Leca-blokke, fundablokke, havefliser og betonsten. FC Beton A/S driver fem produktionsanlæg og har 45 medarbejdere.