Succesrig Køgevirksomhed ansætter igen flere folk

Lagt på fliser24.dk den 10-05-2017 af Thomas


Nu udvider Murermester Jimmy Jacobsen medarbejderstaben med to nye murersvende og to voksne lærlinge. På mindre end to år er virksomheden dermed vokset fra 5 til 16 ansatte.Murermester Jimmy Jacobsen ApS har eksisteret siden 2003, og med nyansættelserne har den lokale Køge-virksomhed i dag hele 16 ansatte. En af de nye svende er 20-årige Martin Jensen, der har været lærling hos Jimmy Jacobsen og i marts blev svend. For få måneder siden vandt han Arbejdsmiljøprisen 2017 ved DM i Skills, Danmarksmesterskabet for erhvervsuddannelserne, og opnåede ved samme lejlighed en placering som nummer 5 blandt landets dygtigste flisemurerlærlinge.

Godt arbejdsmiljø fastholder erfarne medarbejdere
”Martin har været en flittig lærling. Han har en stor viden om sit fag og er løsningsorienteret, når han arbejder. Prisen viser, at han også forstår vigtigheden af god orden og ryddelighed på arbejdsområdet, og vi er glade for nu at kunne ansætte Martin som svend,” lyder det fra Jimmy Jacobsen.
At det var netop Arbejdsmiljøprisen, Martin tog hjem, er ingen tilfældighed. Hos Murermester Jimmy Jacobsen stilles der nemlig krav til medarbejderne om at bidrage til et godt arbejdsmiljø i hverdagen, og alle ansatte tilbydes særdeles gode arbejdsforhold. Det giver en meget lav udskiftning blandt svendene – til gavn for kunderne.

Samarbejde sikrer høj kvalitet i arbejdet
”Vi har et fasttømret team af erfarne folk, og det er en fordel, når der skal koordineres på tværs, og kvaliteten af arbejdet skal sikres fra start til slut. Det giver tryghed for vores kunder, at vi har den nødvendige erfaring, og at medarbejderne kan trække på hinandens ekspertise, så både små og store opgaver altid bliver løst bedst muligt,” fastslår Jimmy Jacobsen.

Ærlig kommunikation
Alle medarbejdere har været med til at udforme et fælles værdisæt. Det handler bl.a. om god og ærlig kommunikation – både indbyrdes og med kunderne – og om at være løsningsorienterede og levere høj kvalitet i arbejdet.
”Alle i virksomheden arbejder ud fra det samme værdisæt. Det er en styrke og bidrager til, at vi adskiller os fra vores konkurrenter på en lang række punkter,” forklarer Jimmy Jacobsen.

Beregn selv prisen på nyt bad
Det gode samarbejde gearer medarbejderne til at løse komplicerede opgaver, og efter virksomheden har nået en vis størrelse, kan Murermester Jimmy Jacobsen byde ind på flere større opgaver. Privatkunder med mindre opgaver bliver dog prioriteret lige så højt. Hvis man fx overvejer at få lavet nyt badeværelse, kan man med Murermester Jimmy Jacobsens ”badberegner” på blot 5 minutter selv få en estimeret pris på sit ny badeværelse.