Skift stil i bad og køkken med nye vådrumspaneler

Lagt på fliser24.dk den 09-06-2017 af Thomas


Membran er indbygget i Fibo vægpaneler, der fås i flere designserierNu er det enkelt at skifte stil i køkken og bad, når boligen har brug for inspiration og fornyelse. Med Fibo vægpaneler får kreativiteten frit løb med over 700 designs og forskellige typer af overflader. Fra det rustikke med betonlook over mat sten til højglanslook, børstet metal og flisevarianter helt ned i mosaikstørrelse.

Foruden de mange valgmuligheder giver panelernes specielle konstruktion den fordel, at der ikke skal etableres vådrumsmembran først. Den er ’indbygget’ i de 11 mm tykke vægpaneler af 7 lag birkekrydsfinér med højtrykslaminat på forsiden og spærrelaminat på bagsiden.

Formstabil kvalitet med 15 års garanti
Den stærke birkefinér adskiller sig fra billigere træsorter ved sin høje, formstabile kvalitet, og panelerne leveres med 15 års garanti mod fugtgennemtrængning. Træet kommer udelukkende fra certificerede skovbrug, og fremstillingen sker på en fabrik i Norge, hvor man siden 1952 har specialiseret sig i vådrumspaneler.
I danske boliger er pladerne især populære ved renoveringer af køkkener, badeværelser og toiletter. Overfladerne er hygiejniske og nemme at holde rene - det gælder også ved fjernelse af graffiti.

Kan monteres af tømrer
De 60x240 cm store Fibo vægpaneler er godkendt efter Byggebranchens Vådrums-norm. Det betyder, at der ikke længere skal bruges tid på at arbejde med gips, vådrums-membran og fliser. Samtidig er panelerne lette at skære ud og tilpasse, så monteringen kan klares af en tømrer.

Panelerne ’klikkes sammen’ med Aqualock-låsesystemet. Samlingerne kan ikke ses og forsegles med tætningsmasse. Resultatet er tætte og stærke overflader, der modstår direkte vandsprøjt og store temperatursvingninger.

Fås i byggemarkeder, bl.a. XL Byg, Stark og Bygma.