Forårsrene fliser og flot terasse

Lagt på fliser24.dk den 09-04-2016 af Thomas


Terrassevaskeren Patio Plus tager sig grundigt af snavs, alger og andre belægningerForåret kan blive lidt for grønt på fliser, terrasse og andre overflader, som i vinterens løb kan få kedelige og glatte belægninger af snavs, alger og mos. Det kan rengøres effektivt – og samtidig skånsomt – med Nilfisk Patio Plus. En terrassevasker, der kobles på højtryksrenseren.

Nem at bruge til en grundig pleje og vedligeholdelse, der gør klar til det dejlige udeliv. Hvor alle kan færdes sikkert, fordi fedtede og glatte overflader af sten, beton og træ bliver helt rene.

Specielt mundstykkemed rene fordele
Rengøringen sker med et patenteret mundstykke, der har lidt til fælles med en støvsugers. Mundstykket har dyser, som roterer og fordeler vandet til en mere skånsom behandling af overfladerne, end en højtryksrenser normalt gør.

I forhold til skurebørste, gulvskrubbe og spand er det langt hurtigere at arbejde med Patio Plus. Det gælder også ved rengøring af husmure, stakitter eller andre former for træværk – til et flot og indbydende helhedsindtryk.

Komfortabel uden tilbagesprøjt
Under arbejdet beskytter et særligt skjold mod tilbagesprøjt af beskidt vand – på mure, fliser eller brugeren selv. Rengøringen efterlader heller ikke striber, fordi dyserne i mundstykket gør overfladerne ensartede.

Patio Plus er enkel at montere på højtryksrenserens spule-håndtag. Skal man rengøre meget snavsede overflader, spares der arbejde ved først at udlægge at lag af Nilfisk Træ- og fliserens. Det klares med den skumsprayer, der følger med som standard på de fleste Nilfisk højtryksrensere.

Nilfisk højtryksrensere og tilbehør som Patio Plus fås bl.a. i byggemarkeder og gør-det-selv butikker.

Yderligere information på tlf. 72 18 21 20