Hos Ramirent er vi klar til foråret - er du?

Lagt på fliser24.dk den 24-03-2017 af Thomas


Foråret er kommet, og det betyder at mange opgaver på huset og i haven igen skal prioriteres. Meget af arbejdet kan udføres bedre og hurtigere med det rigtige værktøj og de rigtige maskiner. Det gælder både for håndværkere og private.
Det rigtige udstyr er det halve arbejde, og derfor er det muligt at komme godt fra start når man lejer det bedste udstyr til opgaverne, i stedet for at købe en billigere udgave, som kun er halvt så god.

Derfor giver udlejningsvirksomheden Ramirent håndværkerne en række fordelene ved at leje, herunder adgang til et bredt sortiment, god service og rådgivning om korrekt og sikker brug af materiellet. Samtidigt er der også åbnet for den private, som har lyst til at gøre arbejdet selv, men ønsker at kunne vælge professionelt udstyr med tilsvarende rådgivning.

- For Ramirent er det afgørende, at det efterspurgte materiel er let tilgængeligt og i en ordentlig kvalitet. Vi kører i øjeblikket en forårskampagne, med fokus på at rigtige håndværkere ikke må gå ned på udstyr, og det gælder også i forbindelse med forårsaktiviteterne, fortæller Jesper Björg, Kundecenterleder i Greve.

Ramirents udlejningsservice har 13 kundecentre fordelt ud over hele landet. Det sikrer, at alle håndværkere og private har nem adgang til et bredt udvalg af kvalitetsudstyr. I centrene kan man leje alle former for bygge- og anlægsmaskiner, håndværktøj, lifte og meget mere. Så uanset om der skal lægges fliser, fræses, skiftes facade eller du skal bruge en trailer til at transportere det tunge udstyr hjem, så kan den professionelle løsning lejes på attraktivt vis hos Ramirent.

Alle opgaver er velkomne
Ramirents lokale kundecentre prioriterer det meget højt, at alle kunder, private som professionelle får den service og rådgivning, de har brug for. Alle interesserede kan derfor når som helst kikke forbi i åbningstiderne, og høre mere om hvilke løsninger der passer bedst til netop deres opgave.

- Hos os kan vi både opsætte hele skurvognsparker, udleje store rendegravere eller gravemaskiner til større bygge- og anlægsarbejder. Men vi kan også efterleve kunders efterspørgsler, når der er tale om at leje en trailerlift, en minigravemaskine, en motorbør eller fræser til haven, fortæller Jesper Björg, Kundecenterleder i Greve.