Engqvist i aalborg bliver til mosaikhjørnet

Lagt på fliser24.dk den 12-06-2015 af Thomas


Med over 50 år på det københavnske flisemarked har det længe været et ønske for Mosaikhjørnet at udvide virksomheden nationalt. For Indehaver Tanja Foged har det været vigtigt at basere ekspansionen på partnerskaber med virksomheder, som bygger på samme værdier som Mosaikhjørnet. Det er nu lykkes i Aalborg, hvor valget faldt på virksomheden Engqvist.A match made in heaven
Engqvist og Mosaikhjørnet er på mange måder det helt rigtige match, da de to virksomheder hver især kan bidrage med noget forskelligt men deler værdierne passion, ansvarlighed og faglighed. ”Engqvist er for os ’a match made in heaven’, da Pia deler vores store lidenskab for fliser, klinker og mosaik. Samtidigt kan Pias store erfaring som indretningsarkitekt være med til at tilføre ny viden til Mosaikhjørnet, der altid har været kendt for vores store faglige tyngde”, siger Tanja Foged.
Om Mosaikhjørnets køb af Engqvist siger indehaver Pia: ”Ja, det var jo ikke ligefrem min plan at sælge butikken, og det har kostet mange tårer at nå frem til denne beslutning. Men jeg bliver jo ikke yngre, og her kan jeg se en mulighed for at mit ’barn’ kan udvikle sig videre, efter jeg er gået på pension. Og så er kemien med Mosaikhjørnet helt rigtig, for der føler man sig som en del af familien”.

Første skridt
Geografisk vækst står på dagsordenen hos Mosaikhjørnet og med butikker i Glostrup, Brønshøj og nu Aalborg er virksomheden godt på vej. ”Overtagelsen af Engqvist ser vi som første skridt i vores vision om at blive en landsdækkende kæde af specialister indenfor fliser, klinker og mosaik”, siger Tanja Foged og tilføjer: ”Vi kigger allerede andre steder i landet, men vi er tålmodige og venter hellere på det helt rigtige match”.

Stadig den gode råd og vejledning fra Pia Engqvist
Butikken på Håndværkervej i Aalborg er allerede i gang med at blive ombygget og udvidet, og vil gennemgå et nyt design, så den kommer i tråd med Mosaikhjørnets koncept. Pia Engqvist vil fortsat være den drivende kraft i butikken, så det er stadig muligt at komme ind og få Pias gode råd og vejledning.

”Jeg glæder mig helt vanvittigt til at få bedre tid til mine kunder og hjælpe dem med de helt rigtige løsninger, hjemmebesøgene og virkelig at kunne få tid til kreativiteten igen”, siger Pia og tilføjer: ”Mosaikhjørnet har jo fuldstændig styr på alt det administrative, logistikken og lageret, så ved jeg ikke længere skal bekymre mig om de ting, giver mig frihed til at bruge min energi rigtigt”.