Give Elementer appellerer til byens byggevirksomheder: Lad os sammen give de unge en skaterbane

Lagt på fliser24.dk den 30-09-2015 af Thomas


Give Elementer A/S vil gerne sponsorere betonelementer til kulturhusets nye skaterbane, men det kræver at andre byggevirksomheder bakker op om projektet. Derfor appellerer Give Elementer A/S nu til de lokale byggevirksomheder om at sponsorere arbejdskraft og materialer til banen uden beregning.BMX-, og skaterbane mangler byggesponsorer
Planen om en ny GMX-, og skaterbane ved Gives nye kulturhus, Huset, er nu tæt på at blive en realitet. Men selvom flere af byens byggevirksomheder allerede har meldt sig på banen til at sponsorere den nye BMX-, og skaterbane, mangler der stadig sponsorer på forskellige byggerelaterede opgaver, f.eks. udgravning/afjævning, opførelse af sandpude til banen, montage og fugning af elementer, støbning af beton og belægning af fliser rundt om banen.

Disse sponsorer skal nu findes, så byggeriet kan komme i gang. Fra Give Elementer lyder det: ”Vi vil gerne være med til at støtte op om byens lokalmiljø. Et projekt som dette, vil flytte byens unge fra gadehjørnerne og give dem nogle kreative rammer, som de frit kan udfolde sig i. De unge er vores fremtid- og derfor håber vi, at andre virksomheder vil se en idé i at sponsorere materialer og arbejdskraft uden beregning”

Fabrikken selv vil gerne levere skatermoduler og elementer til banen uden beregning, forudsat at projektets andre sponsorer tager del i projektet efter samme betingelser. Indtil videre har man fundet sponsorer til at transportere, krane og montere elementerne. Virksomhederne kan være med til at skabe nye rammer og faciliteter, der vil give byens unge et frirum og et aktivt BMX-, og skatermiljø.

Officielt åbner kulturhuset d. 8 oktober. Kulturhuset får et åbent miljø, hvor der vil være plads til leg og kreativitet, og som kan bruges af alle aldersgrupper. Meningen er, at GMX-, og skaterbanen skal laves i samarbejde med Brugerrådet for Gives nye kulturhus. Give Avis er aktivt gået ind i kampen for at skaffe de nødvendige økonomiske midler, mens Give Elementer A/S forsøger at motivere de lokale byggevirksomheder til at biddrage. Kulturhuset skal være byens samlingssted - Et sted man kan mødes til socialt samvær, men også et sted, hvor byens unge søger hen og føler sig velkomne.

Give Elementer har tidligere støttet lokalmiljøet, blandt andet med en hjertestarter på byens station og flere andre donationer til lokalsamfundet.