Nye vådrumspaneler er billigere og nemmere at montere end fliser

Lagt på fliser24.dk den 26-09-2014 af Thomas

Vådrumspaneler med flisemønster fra Fibo-Trespo er en godkendt, færdig vådrumsløsning, som overflødiggør det tidskrævende arbejde med vådrumsgips, fugtstandsende membraner og fliser. Godkendt vådrumsløsning

De nye vådrumspaneler fra Fibo Trespo ligner til forveksling fliser, men er både hurtigere og nemmere at montere. Der er tale om solide plader, som kan monteres på lodrette regler eller direkte på skruefaste vægge. Panelerne har indbygget vådrumsmembran samt en færdig overflade af modstandsdygtigt højtrykslaminat.

Vådrumspanelerne, der er godkendt i henhold til Byggebranchens Vådrumsnorm, er født med et særligt låsesystem kaldet Aqualock, som giver et 100 % tæt resultat. Panelerne skrues skjult i samlingerne, der herefter forsegles med Fibo Seal fugemasse. Aqualock sikrer, at den glatte og stærke overflade tåler både direkte vandsprøjt og store temperatursvingninger. Panelerne er endvidere nemme at rengøre.

Pladerne er store, 600x 2400 mm, hvilket forenkler monteringen. Montageprocessen er således langt mindre tidskrævende end processen omkring opsætning af fliser.
Fibo-Trespo programmet består af en lang række designs, herunder forskellige overflader og fugebredder samt en bred farvepalette og mønstre som natursten og træ-look.

Komplet tilbehørsprogram

Udover de mange designs og farver består Fibo-Trespo løsningen også af en række lister, der fuldender monteringen, fx lister til ind- og udvendige hjørner, afslutningsprofiler og dæklister. Derudover indbefatter tilbehørsprogrammet bl.a. speciel vådrumsfugemasse og renseproduktet Fibo Clean.

Fibo-Trespo forhandles i førende byggecentre over hele landet, herunder XL-BYG kæden.